34 yıldır sadece İK yazılımları üretiyoruz
34 yıldır sadece İK yazılımları üretiyoruz

34 yıldır sadece İK yazılımları üretiyoruz

Bordro süreçlerinizi daha etkili yönetmek, maliyetlerinizi optimize etmek ve avantajlı tekliflerden faydalanmak ister misiniz?

Türkiye’nin en köklü yerli insan kaynakları yönetim yazılımı geliştiricisi TalentSys ile 26 yıldır kurumlara bordro ve mevzuat danışmanlığı hizmeti veren İnsan Gücü Danışmanlık iş birliği ile oluşturulan bordro yönetim çözümü TalentPayroll ile bu hedeflere ulaşabilirsiniz.

İnsan Kaynakları yazılımları alanında sahip olduğumuz 34 yıllık deneyimle oluşturduğumuz yeni nesil Bordro Outsourcing çözümü TalentPayroll, yazılım gücümüzü ve tecrübeli bordro ekibimizi bir araya getiriyor.

TalentPayroll, iş süreçlerinizi kolaylaştırmanın yanı sıra size ek ücret gerektirmeyen pek çok avantaj sunar:

  • Tek Fiyat, Ek Fatura Yok!

Hizmetlerimizi tek fiyat çatısı altında sunuyoruz.

  • Mevzuat ve Teşvik Danışmanlığı:

SGK Mevzuatı ve Teşvikler ile ilgili konularda uzman ekibimiz danışmanlık hizmeti veriyor.

  • Ücretsiz INKA.NET Modülleri:

TalentPayroll'e sahip olduğunuzda, INKA.NET'in tüm modülleri ücretsiz olarak sizinle. İK Kokpit, İzin Yönetimi, Fazla Mesai Yönetimi gibi birçok modüle ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

  • Bordro Süreçlerinde Tasarruf:

TalentPayroll Bordro Outsourcing Hizmeti ile personel giderlerinizden tasarruf ederken, hızlı teknik destek ve ek hizmet avantajlarından da faydalanabilirsiniz.

  • Ücretsiz Bütçe Simülasyonu:

Bütçe Simülasyonu ile gelecekteki maaş ödemelerinizi önceden planlayarak bütçenizi optimize edebilir, üstelik yılda bir kez ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Neden TalentPayroll?

Çünkü...

  • 34 yıllık deneyimle güçlendirilmiş bir uzmanlık sunuyoruz.
  • İş süreçlerinizi optimize ederek personel giderlerinizden tasarruf sağlıyoruz.
  • Tek fiyat altında birçok avantajlı hizmet sunuyoruz.
  • Bordro danışmanlığında sık sık değişen müşteri temsilcileri ile her defasında sürece sıfırdan başlamanın yorucu olduğunu biliyoruz. TalentPayroll'de deneyimli müşteri temsilcilerimizle yıllardır bu yolu birlikte yürüyoruz. Hızlı teknik destek ve hızlı hizmet ile ekibinizin bir parçası olarak çalışıyoruz.

Bordro yönetiminde sürdürülebilir bir başarı elde etmek düşündüğünüzden daha kolay.

Bize Ulaşın

info@talentpayroll.com.tr